Groenonderhoud en beheerGroenonderhoud en beheerGroenonderhoud en beheer

Groenonderhoud en beheer

De tuin als visitekaartje, locatie voor ontmoeting, ontspanning, werk of verlengstuk van uw woonkamer; voor elk bedrijf, organisatie of woning heeft de tuin een speciale functie. Welke functie de tuin van uw organisatie ook vervult, met een onderhoudsplan van De Overhaag weet u zeker dat deze het hele jaar in optimale vorm verkeert.

Professionele prestaties tegen een gunstige prijs

De Overhaag biedt goed georganiseerd vakkundig onderhoud, tegen een gunstige prijs. In onze opvatting betekent onderhoud meer dan alleen schoffelen. Het vergt ook gedegen kennis van beplanting en bomen, van snoeien, maaischema’s en van groenmanagement.

Onderhoudscontract

Wilt u zeker zijn van een goed onderhouden tuin, dan is een onderhoudscontract wellicht wat voor u. Van te voren bespreken we met u de mogelijkheden. De afspraken leggen wij vast in een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord gaat met deze offerte doen wij de rest en heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. 

Natuurbeheer

Onderhoud van het buitengebied: snoeien en knotten van bomen, opschonen van rietvelden, aanleg en/of reparaties aan rasters, muren, poorten, trappen en waterlopen. Afhankelijk van uw behoefte kan De Overhaag een beheerplan op maat maken. Hierin staat een overzicht van alle te verrichten werkzaamheden voor zowel de korte als de langere termijn. Aan de hand van dit overzicht kunt u de besteding van uw beschikbare budget nauwkeurig plannen en bewaken.

De Overhaag werkt voor veel organisaties in de regio. Daarnaast zijn wij al vele jaren de tuinspecialist van diverse gemeenten en verschillende zorginstellingen.