BoomverzorgingBoomverzorgingBoomverzorging

Boomverzorging

Of het nu gaat om een nieuw aangeplante boom die gesnoeid moet worden om een stevig gestel te krijgen, een volwassen boom die toe is aan een verjongende snoeibeurt of een boom die wegens ziekte of veiligheidsrisico’s moet worden gerooid: het verzorgen van bomen is werk voor specialisten. De Overhaag heeft die specialisten voor u in huis.

Bomen zijn beeldbepalend voor de omgeving. Ze geven karakter aan de omgeving en stralen kracht en energie uit. Een mooie boom is een verzorgde boom. Een boom verdient een goede verzorging. Vertrouw het onderhoud aan uw bomen daarom toe aan de boomspecialisten van De Overhaag. Zij adviseren en helpen u bij het verzorgen en onderhouden van uw bomen. Ook weten zij alles over ziekten en parasieten die kunnen voorkomen bij bomen.

Snoeien, leiden en knippen

Snoeien is vaak gericht op het bevorderen van blad-, bloem-, en vruchtontwikkeling en het verbeteren van de lichtinval. Onze experts staan garant voor een gezonde boom met een optimale balans tussen wortels en bladerdek.

Bodemverbetering

Een goede bodemstructuur is voor bomen van levensbelang. Wij hebben de expertise om op basis van een biologische bodemanalyse uw bodem te revitaliseren.

Rooiwerk

Als er bomen moeten worden gerooid, beschikken onze gecertificeerde boomverzorgers over de modernste gereedschappen en klimmaterialen. Zo kunnen ze zelfs op moeilijk bereikbare locaties feilloos vakwerk leveren, zonder enig gevaar voor bewoners en bebouwing.