Aanleg en herinrichtingAanleg en herinrichtingAanleg en herinrichting

Aanleg en herinrichting

Grondwerk, bestrating, verlichting, riolering, waterafvoer, waterpartijen, vijvers, gazons, beplanting en het afvoeren van overtollige planten en aarde: alles wat bij de aanleg of herinrichting van een tuin komt kijken, is bij ons in goede handen. Als opdrachtgever krijgt u één heldere prijsopgave voor het hele traject. Vervolgens zorgt een team van vakkundige hoveniers voor een snelle en vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

Oog voor kwaliteit en milieu

De Overhaag staat voor kwaliteit in alle opzichten. Bij de aanleg van een nieuwe tuin krijgt u bijvoorbeeld een jaar garantie op de door ons geleverde bomen en planten. Verder houden we nadrukkelijk rekening met het milieu:

- We werken met schone grond.

- We gebruiken verantwoorde materialen.

- We hanteren strikte regels voor het toepassen van chemische bestrijdingsmiddelen.

- We leveren het afval gescheiden in bij bedrijven die een licentie hebben voor de verwerking ervan.

Herinrichten van uw tuin

Het herinrichten van een bestaande tuin is een aparte discipline binnen ons bedrijf. Het vereist specifieke kennis om een bestaande tuin aan te passen naar een nieuw ontwerp. Onze medewerkers hebben ervaring met de logistieke uitdagingen tijdens een herinrichting. En op het gebied van ontwerpen hebben we ervaring met het integreren van bestaande elementen in uw nieuwe tuin.