Over De Overhaag

De Overhaag staat al sinds 1975 voor betrouwbaar vakwerk in het groen. In de loop der jaren heeft De Overhaag zich ontwikkeld tot de groenspecialist van de regio. Met een team van vakkundige medewerkers zijn we dagelijks in touw om groenvoorzieningen aan te leggen en te onderhouden.

Alles in huis

De Overhaag is een goed uitgeruste en professionele organisatie. Op het gebied van materieel en mensen maar zeker ook op het gebied van projectaanpak. Zo heeft elke opdrachtgever één vaste hovenier. Deze kent uw situatie, weet wat u nodig heeft en zorgt dat alles volgens planning verloopt. Dankzij een directe aanpak en korte communicatielijnen kunnen we sneller en beter werken en kunnen we u een voorstel doen dat wordt gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gekwalificeerd voor uw tuin

De Overhaag staat voor kwaliteit. Wij werken conform de voorwaarden van de VHG (branchevereniging voor ondernemers in het groen) en de VCA-veiligheidseisen. Bovendien volgen onze mensen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in hun vakgebied. Voeg daar aan toe dat zij werken met goede machines, gereedschappen en materialen, en het mag duidelijk zijn waarom De Overhaag de ideale keuze is voor alle schakeringen in groen.

 

Hechte relaties

De Overhaag werkt consequent volgens het motto ‘afspraak is afspraak’. Dat het voor ons geen loze slogan is, bewijzen de vele hechte relaties die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Niet alleen met particuliere klanten, maar ook in de zakelijke markt: met bedrijven, overheden, waterschappen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen en andere organisaties.