• Beau

  Beau

  Beau is via zijn praktijkopleiding bij ons stage gaan lopen. Inmiddels is hij al snel doorgestroomd naar een baan bij ons als hovenier in opleiding. Zo draait Beau veel mee in onderhoud om ervaring op te doen. Zo kan ook hij in de toekomst breder ingezet worden.

 • Bianca

  Bianca

  Bianca is verantwoordelijk voor de boekhouding van de Overhaag. Ze controleert uren en verzorgd verder de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie. Ze draagt zorg voor de maandelijkse managementinformatie. Binnen de Overhaag kunnen alle medewerkers bij haar terecht voor administratieve zaken, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

   

 • Dik

  Dik

  Dik is projectleider met name van de aanleg en renovatie projecten. Hij zorgt er samen met zijn collega projectleiders en voormannen voor dat de dagelijkse gang van zaken in de uitvoering gestroomlijnd blijft lopen. Dik is voor de klant dagelijks aanspreekpunt vanaf opdracht tot oplevering. Dik heeft zijn ervaring eerder in ons vak opgedaan bij gerenommeerde groenvoorzieners. Zijn kennis en ervaring komt bij ons helemaal tot zijn recht.

 • Evelien

  Evelien

  Werkzaam als calculator/werkvoorbereider begeleid Evelien het traject van offerte tot opdracht en vervolgens naar de uitvoering. Hierbij verzorgd ze begrotingen & werkomschrijvingen, aanvragen van Klic-meldingen, inkooponderhandelingen, bestellingen en een juiste afstemming met de projectleiding. Evelien heeft zowel de hoveniers-opleiding (MBO Helicon Nijmegen) als de opleiding Natuur en Leefomgeving  (MBCS Helicon VELP) afgerond. Daarna is ze als hovenier werkzaam geweest waarbij ze de nodige praktische kennis heeft opgedaan. 

   

 • Frank

  Frank

  Frank is via het werkbedrijf rijk van Nijmegen bij ons ingestroomd. Dit door een samenwerking tussen werkbedrijf rijk van Nijmegen en werkbedrijf rijk van Kleve (Dld). Frank word voornamelijk ingezet op het onderhoud van o.a. begraafplaats. Frank word begeleid door onze mensen met veel ervaring in het onderhoud. Zo kan Frank de nodige ervaring op doen en meer zelfstandig te werk gaan. 

 • Franz

  Franz

  Franz stuurt op vaste onderhoudsprojecten, onder de voorman, zijn team aan en is daarbij zelf meewerkend. Franz is leermeester voor stagiaires en heeft een enorme passie voor planten en het groenvak in het algemeen. Een echte vakman.

 • Gerard

  Gerard

  Gerard begon in 1975 voor zichzelf en richtte De Overhaag op. Er is veel veranderd in al die jaren, maar de basis bleef hetzelfde: wees goed voor klanten en personeel, dan zijn zij goed voor jou. Gerard heeft zijn aandacht inmiddels verlegd naar zijn hobby's. Voor advies kunnen wij gelukkig nog altijd een beroep op hem doen.

 • Han

  Han

  Han is werkzaam als machinist op de maaimachines en tractoren. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn het maaien van sportvelden en gazons bij alle opdrachtgevers en het sportveldonderhoud. Daarnaast springt hij bij waar nodig. Han gaat niets uit de weg en het is daarom fijn als iemand als Han veelzijdig in te zetten is. Dat blijkt uit zijn eerdere loopbanen als installatiemonteur, veiligheidsmedewerker spoorwegen en vrachtwagenchauffeur.

 • Ivo Hermsen

  Ivo Hermsen

  Ivo leidt De Overhaag met veel plezier. Hij zet de grote lijnen uit en kan rekenen op een team van vakbekwame en enthousiaste mensen die ieder een deel van het werk uitvoeren. U kunt hem regelmatig op een van onze projecten aantreffen, want de Overhaag draait goed door zijn betrokkenheid met de klanten en de medewerkers.

 • Johan

  Johan

  Johan stuurt op vaste onderhoudsprojecten, onder de voorman, zijn team aan en is daarbij zelf meewerkend. Het gaat daarbij met name om de grote onderhoudsprojecten, waarin vaak sprake is van inzet van social return. Hierin wordt door Johan de basis gelegd voor nieuwe instromers in het groen. Daarnaast voert hij de gladheidsbestrijding uit gedurende de winterperiode.

 • Marc

  Marc

  Marc werkt sinds jaar en dag voor De Overhaag en heeft ervaring en vakkennis op veel terreinen. Hij is projectleider onderhoud en beheer. Hij draagt zorg voor de kwaliteit, voortgang en planning. Marc is daarnaast Boomveiligheidscontroleur en verzorgd VTA rapporten en is met recht een boomexpert te noemen. Marc is ook verantwoordelijk voor machinepark- en werkplaatsbeheer.

 • Michiel

  Michiel

  Michiel is als voorman A op onze projectmatige werken in de aanleg en renovatie. Michiel heeft veel kennis van bomen en kan ook boom veiligheid controles uitvoeren. Michiel heeft veel ervaring op gedaan bij diverse groot groenvoorzieners. Deze kennis en ervaring komt bij ons weer ten goede zodat projecten goed draaien en tot een mooi resultaat gebracht worden.

 • Mike

  Mike

  Mike heeft de hoveniersopleiding MBO Helicon Nijmegen gevolgd en is vakbekwaam hovenier. Na zijn opleiding was er in die tijd niet voldoende werk in onze branche en is Mike werkzaam geweest is diverse andere branches. Daarna besloot hij zijn passie weer op te pakken en is hij terug gekeerd in het hovenier vak. Binnen De overhaag Is Mike werkzaam in de aanleg en daarnaast waar nodig inzetbaar gezien Mike allround is.

 • Mitchel

  Mitchel

  Mitchel is werkzaam als medewerker groen in voornamelijk de onderhoud werkzaamheden. Mitchel heeft de hoveniersopleiding niveau 1 gevolgd. In combinatie met de praktijkervaring die hij bij ons op doet gaat hij nog een vervolg opleiding volgen.

 • Mykolla

  Mykolla

  Mykolla is via zijn BBL opleiding aan Helicon Nijmegen bij met werken en praktijk ervaring gestart. Mykolla is voornamelijk in onderhoudswerkzaamheden bezig om veel ervaring op te doen en zo het vak te leren. Op deze manier kan hij ook breder ingezet worden om ook op projecten mee te draaien.

 • Steffan

  Steffan

  Steffan is werkzaam op onze onderhoud projecten. Steffan heeft via een omweg zijn passie voor ons vak gevonden. Deze omweg begint bij geograaf en via diverse nevenactiviteiten in het groen beland. Ervaring op kunnen doen als werkmeester begeleiden van jongeren in het groot en kleinschalig groen onderhoud. Deze ervaring komt bij ons goed van pas om onderhoud projecten op het gewenste beeld niveau te houden.

 • Teun

  Teun

  Teun is hoofdzakelijk inzetbaar op onderhoud projecten. Met name in de zorgsector zorgt hij ervoor dat de tuinen er dagelijks op het gewenst niveau bijliggen.  Bij minder onderhoudswerkzaamheden kunnen we Teuns kennis en ervaring goed inzetten op bijvoorbeeld plant inrichting werkzaamheden. Teun heeft zijn kennis opgedaan op de MBO vakopleiding. Zijn ervaring heeft hij geleerd in de stage periodes en andere werkgevers in de hoveniersbranche. Teun is een echte vak hovenier in onze onderhoud projecten. 

 • Thijs

  Thijs

  Thijs heeft MBO niveau vier gevolgd en is door gegaan naar HBO Larenstein om de verdieping te maken op ontwerp en calculatie. Thijs is via zijn stage bij ons doorgestroomd naar een vast baan. Dit in de combinatie Hovenier – calculator/ ontwerper. Door de combinatie kan Thijs zowel zijn ervaring binnen als buiten over en weer goed inzetten. 

 • Tjeerd

  Tjeerd

  Tjeerd is sinds augustus 2012 bij de Overhaag betrokken. Met zijn bouwkundige achtergrond adviseert hij de opdrachtgevers en de medewerkers bij de multidisciplinaire projecten. De Overhaag krijgt steeds meer te maken met projecten die verder gaan dan enkel het traditionele hovenierswerk. Het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van totale buitenconcepten vraagt ook om kennis van bouwen, installatietechniek en materiaalkennis.