• Bas

  Bas

  Bas is allround hovenier, handig in diverse werkzaamheden en zeer secuur. Maar met name werkzaam in de aanleg. Bas is in de aanleg op veel markten thuis en gaat geen uitdaging uit de weg. Dagelijks is hij te vinden op één van onze aanlegprojecten waar hij zich inzet in verschillende disciplines zoals grondwerk, straatwerk, plantwerk en alle verdere (groene) inrichtingswerkzaamheden.

 • Bianca

  Bianca

  Bianca is verantwoordelijk voor de boekhouding van de Overhaag. Ze controleert uren en verzorgd verder de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie. Ze draagt zorg voor de maandelijkse managementinformatie. Binnen de Overhaag kunnen alle medewerkers bij haar terecht voor administratieve zaken, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

   

 • Daan

  Daan

  Daan volgt de BBL Hoveniersopleiding aan Aeres MBO te Velp. Daan zit in zijn laatste jaar en leert bij ons zoveel mogelijk zelfstandig een aanleg project te draaien. Binnen De Overhaag is daar voldoende ruimte voor gezien we excellent leerbedrijf voor MBO Hoveniersopleidingen zijn.

 • Evelien

  Evelien

  Werkzaam als calculator/werkvoorbereider begeleid Evelien het traject van offerte tot opdracht en vervolgens naar de uitvoering. Hierbij verzorgd ze begrotingen & werkomschrijvingen, aanvragen van Klic-meldingen, inkooponderhandelingen, bestellingen en een juiste afstemming met de projectleiding. Evelien heeft zowel de hoveniers-opleiding (MBO Helicon Nijmegen) als de opleiding Natuur en Leefomgeving  (MBCS Helicon VELP) afgerond. Daarna is ze als hovenier werkzaam geweest waarbij ze de nodige praktische kennis heeft opgedaan. 

   

 • Franz

  Franz

  Franz stuurt op vaste onderhoudsprojecten, onder de voorman, zijn team aan en is daarbij zelf meewerkend. Franz is leermeester voor stagiaires en heeft een enorme passie voor planten en het groenvak in het algemeen. Een echte vakman.

 • Gerard

  Gerard

  Gerard begon in 1975 voor zichzelf en richtte De Overhaag op. Er is veel veranderd in al die jaren, maar de basis bleef hetzelfde: wees goed voor klanten en personeel, dan zijn zij goed voor jou. Gerard heeft zijn aandacht inmiddels verlegd naar zijn hobby's. Voor advies kunnen wij gelukkig nog altijd een beroep op hem doen.

 • Han

  Han

  Han is werkzaam als machinist op de maaimachines en tractoren. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn het maaien van sportvelden en gazons bij alle opdrachtgevers en het sportveldonderhoud. Daarnaast springt hij bij waar nodig. Han gaat niets uit de weg en het is daarom fijn als iemand als Han veelzijdig in te zetten is. Dat blijkt uit zijn eerdere loopbanen als installatiemonteur, veiligheidsmedewerker spoorwegen en vrachtwagenchauffeur.

 • Ivo

  Ivo

  Ivo is onze voorman aanleg. Ivo heeft ruime ervaring in het groen, met name op het gebied van aanleg en renovatie. Hij stuurt dagelijks een team met vakbekwame hoveniers aan. Hij is het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat alles vanaf de werkvoorbereiding gestroomlijnd in de uitvoering gebracht wordt.

 • Ivo Hermsen

  Ivo Hermsen

  Ivo leidt De Overhaag met veel plezier. Hij zet de grote lijnen uit en kan rekenen op een team van vakbekwame en enthousiaste mensen die ieder een deel van het werk uitvoeren. U kunt hem regelmatig op een van onze projecten aantreffen, want de Overhaag draait goed door zijn betrokkenheid met de klanten en de medewerkers.

 • Johan

  Johan

  Johan stuurt op vaste onderhoudsprojecten, onder de voorman, zijn team aan en is daarbij zelf meewerkend. Het gaat daarbij met name om de grote onderhoudsprojecten, waarin vaak sprake is van inzet van social return. Hierin wordt door Johan de basis gelegd voor nieuwe instromers in het groen. Daarnaast voert hij de gladheidsbestrijding uit gedurende de winterperiode.

 • Marc

  Marc

  Marc werkt sinds jaar en dag voor De Overhaag en heeft ervaring en vakkennis op veel terreinen. Hij is voorman onderhoud en is het aanspreekpunt voor al onze onderhoudsklanten. Hij draagt zorg voor de kwaliteit, voortgang en planning. Marc is daarnaast Boomveiligheidscontroleur en verzorgd VTA rapporten en is met recht een boomexpert te noemen. Marc is ook verantwoordelijk voor de algemene veiligheid, gezondheid en milieu (VGM coördinator) en winterdienstcoördinatie. 

 • Max

  Max

  Max is als stageloper BOL-niveau 2 begonnen. Al snel kwam Max er achter dat de praktijk hem meer lag dan de theorie. Vandaar dat Max de BBL-opleiding doet en daarom vier dagen bij ons voornamelijk in de aanleg werkzaam is en één dag in de week naar school gaat voor de theorie.

   

 • Mike

  Mike

  Mike heeft de hoveniersopleiding MBO Helicon Nijmegen gevolgd en is vakbekwaam hovenier. Na zijn opleiding was er in die tijd niet voldoende werk in onze branche en is Mike werkzaam geweest is diverse andere branches. Daarna besloot hij zijn passie weer op te pakken en is hij terug gekeerd in het hovenier vak. Binnen De overhaag Is Mike werkzaam in de aanleg en daarnaast waar nodig inzetbaar gezien Mike allround is.

 • Osman

  Osman

  Osman is via diverse werkgevers in de facilitaire dienstverlening, zowel in de binnen- als ook buitendienst doorgestroomd naar de Overhaag. Osman is voornamelijk werkzaam op onze onderhoudsprojecten. Optimisme, een gezonde glimlach en werkethos zijn kenmerkend voor Osman.

   

 • Steffan

  Steffan

  Steffan is werkzaam op onze onderhoud projecten. Steffan heeft via een omweg zijn passie voor ons vak gevonden. Deze omweg begint bij geograaf en via diverse nevenactiviteiten in het groen beland. Ervaring op kunnen doen als werkmeester begeleiden van jongeren in het groot en kleinschalig groen onderhoud. Deze ervaring komt bij ons goed van pas om onderhoud projecten op het gewenste beeld niveau te houden.

 • Tjeerd

  Tjeerd

  Tjeerd is sinds augustus 2012 bij de Overhaag betrokken. Met zijn bouwkundige achtergrond adviseert hij de opdrachtgevers en de medewerkers bij de multidisciplinaire projecten. De Overhaag krijgt steeds meer te maken met projecten die verder gaan dan enkel het traditionele hovenierswerk. Het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van totale buitenconcepten vraagt ook om kennis van bouwen, installatietechniek en materiaalkennis.

 • Willie

  Willie

  In een ver verleden is Willie werkzaam geweest in de baksteenindustrie. Via de lokale sociale werkplaats is Willie doorgestroomd in het groenonderhoud van de Overhaag. Willie is een echte doener. Hij draagt zorg voor het groenonderhoud van onze projecten.