Pagina bestaat niet

Pagina die u zoekt, is verwijderd of heeft nooit bestaan.

 • Branchevereniging VHG

  Branchevereniging VHG

  Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied.

 • Business Breakfastclub Ronald McDonald

  Business Breakfastclub Ronald McDonald

  De Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Nijmegen is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Nijmegen en omstreken. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten.

 • Helicon Bedrijfstopper

  Helicon Bedrijfstopper

  Studenten van het Helicon MBO Nijmegen hebben ons genomineerd als Helicon Bedrijfstopper binnen de sector design en groen. De Overhaag is daarmee officieel de bedrijfsstopper 2014-2015! Wij vinden het belangrijk dat er enthousiaste en goed opgeleide mensen van school komen en wij proberen elkaar te versterken door het opzetten van leuke projecten zoals bijvoorbeeld de rotondes die wij in Wijchen hebben aangelegd. 

 • ION Netwerk

  ION Netwerk

  Het netwerk brengt ondernemers samen die inclusief ondernemen en zich willen inzetten als ambassadeur van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Door deze ambassadeurs wordt het netwerk zichtbaar in de regio. Samen kunnen we van elkaar leren en elkaar stimuleren om sociaal te ondernemen. De leden van het netwerk helpen elkaar, niet alleen op het gebied van het aannemen en begeleiden van mensen uit de doelgroep, maar juist ook zakelijk door het gunnen van opdrachten.

 • Junior Kamer Nijmegen

  Junior Kamer Nijmegen

  JCI Nijmegen is een gezelschap van meer dan 20 ondernemende heren tot 40 jaar uit Nijmegen en omgeving.

 • NCD

  NCD

  De NCD is sinds 1953 het platform voor Leiderschap & Toezicht. Een vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders; collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

   

   

 • NVOB

  NVOB

  Dit fonds is een businessplatform in de regio Nijmegen dat zich inzet voor behoud en ontwikkeling van Nijmeegs bouwkundig en cultuurhistorisch erfgoed. Bekende stadsprojecten zijn o.a. de donjon (tijdelijke steigertoren en herbouw), restauratie van de antieke havenkraan en LENTmark1.